Λίγα Λόγια

Με την πολυετή εμπειρία των τεχνικών μας και τις πρωτοποριακές ιδέες των σχεδιαστών μας, η ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΕΜΜ.ΑΕΒΕ σας υπόσχεται το τέλειο αποτέλεσμα που θα ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας αλλά και στο γούστο σας. Τα προϊόντα μας, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία, την αντοχή των υλικών, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, το έξοχο φινίρισμα, τη στιβαρή κατασκευή, τη διάρκεια τους στον χρόνο και το πρωτοποριακό design.

Σκοπός της εταιρείας
Σκοπός της εταιρείας είναι η προσφορά άριστων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά έτσι ώστε να αισθάνεστε περισσότερο σαν στο σπίτι σας, όταν είστε σπίτι σας.

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός
Η εταιρεία ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΕΜΜ.ΑΕΒΕ διαθέτει μοντέρνες εργοστασιακές εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας. Τα μηχανήματα μας ξεχωρίζουν όχι μόνο για την μεγάλη παραγωγική δυνατότητα τους, αλλά και την υψηλή ακρίβεια τους. Το επιτελείο μας χαρακτηρίζεται από ήθος, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, που με αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχή ζήλο μετέχει ενεργά σε όλες τις φάσεις της εκτέλεσης της κάθε εργασίας, από τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση καθώς και την υποστήριξη μετά την πώληση.